Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:53 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Năvodariul, pe plus la buget

ro

26 Sep, 2014 17:04 1087 Marime text
Bugetul local al oraşului Năvodari a primit o rectificare pozitivă ceea ce înseamnă că sumele suplimentare încasate vor fi utilizate pentru investiţii necesare dezvoltării comunităţii.
Cele 21 de proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din Năvodari au fost votate în unanimitate de către consilierii locali iar rectificarea pozitivă a bugetului local a constituit cel mai important proiect supus spre dezbatere.
Situaţia locuinţelor sociale a fost adusă şi ea în discuţie de către consilierii locali. Cei care beneficiază de aceste locuinţe trebuie să nu aibă datorii către Primăria Năvodari. Aceasta este una dintre regulile care trebuie să fie respectate atunci când contractul de închiriere se doreşte a fi prelungit.
Tot pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local au mai figurat proiecte importante pentru viaţa sportivă şi cea educaţionala a comunităţii. Atât meritele rugbiștilor de la Club Sportiv Năvodari cât şi cele ale unui elev eminent au fost recunoscute prin alocarea unor sume din buget pentru premiere.

Ti-a placut articolul?

Comentarii