Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Năvodărenii au căldură în apartamente

ro

30 Oct, 2013 20:09 2026 Marime text
Abonații racordați la sistemul centralizat de termoficare din Năvodari au căldură în apartamente. Hotărârea a venit ca urmare a temperaturilor scăzute înregistrate noaptea. Furnizarea căldurii însă nu îi ingroapa în datorii pe locuitori, asa cum se întâmplă la Constanța. Și asta prentru că prețul gigacaloriei este printre cele mai mici din țară.
 
„ Începând de aseară s-a dat drumul numai noaptea. Dacă se vor înregistra temperaturi coborâte și ziua, se va da și ziua. ” a spus directorul Termica Năvodari, Vasile Alexandru Manu.
 
În prezent, năvodărenii beneficiază de căldură între orele 18 și 8 dimineața . Dacă temperaturile vor scădea sub 10 grade Celsius agentul termic va fi furnizat și pe timpul zilei.
 
„ Chiar aș vrea să fie atenți toți cetățenii să nu aibă probleme, pentru că s-au mai întâmplat avarii în apartamente și ar fi bine să aibă grijă să nu facă inundații. ” a afirmat directorul Termica Năvodari, Vasile Alexandru Manu.
 
Și anul acesta prețul gigacaloriei la Năvodari va rămâne neschimbat, 186 lei. Nu se va majora pentru că Năvodari este singurul oraș din România care nu înregistrează datorii către CET și are unul dintre cele mai mici prețuri din țară, spre deosebire de Constanța, unde costul gigacaloriei este printre cele mai mari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii