Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Mamaia, fără Mazăre

ro

25 Feb, 2014 12:34 2728 Marime text
Patronatele din turism au început deja pregătirile pentru sezonul estival 2014, iar pentru a atrage cât mai mulți vizitatori, se ocupă intens de promovarea stațiunii Mamaia. De data aceasta însă, promotorul Radu Mazăre a fost dat la o parte, după dezastrul mediatic al Imnului stațiunii Mamaia, cunoscut și sub numele de Imnul bețivilor din Croația.
Pentru că salvamarul Mazăre nu a făcut deloc cinste stațiunii anul trecut, hotelierii și reprezentanții agențiilor din turism au ales să-și facă singuri imagine. O echipă de profesioniști a lucrat, timp de șase luni la filmul de promovare al stațiunii Mamaia, iar rezultatele sunt spectaculoase.
Dacă anul trecut hotelierii, clubberii și agențiile de turism au cheltuit peste 30.000 euro pentru piesa cu Loredana, anul acesta, cheltuielile au fost reduse la mai puțin de o treime. O echipă de patru persoane și doi cineaști au lucrat, timp de șase luni, la Filmul de promovare al stațiunii Mamaia, care va ajunge la târgurile de turism din toată lumea.

“În film este toată Mamaia, este o poveste frumoasă care începe cu un cuplu de turiști care se îndreaptă către Mamaia. Vedem și cum poți să ajungi la Mamaia și cu trenul și pe autostradă, chiar și un vapor care acostează în portul Constanța, un vapor de croazieră. Filmul povestește ce poți să faci într-o zi și o noapte în vacanță în Mamaia. Evident sunty multe pasaje care pun în valoare segmentul de clubbing pentru că este totuși nișa pe care Mamaia s-a dezvoltat și este nișa care are cel mai mare succes în acest moment atunci când spui Mamaia, dar vedem în film și pasaje din evenimente culturale, Festivalul Antic de exemplu.

Vedem în film sporturi, terenuri de tenis, sporturi acvatice, tot ceea ce poate face un turist practic în Mamaia. Primarul nu știe nici el la acest moment. Voi presa aflați primii, chiar dacă știu că toată lumea este curioasă, primarul nu apare în acest film”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.
Pe 13 martie, Mamaia va avea un stand separat la Târgul de Turism de la București. Filmul de prezentare va fi însoțit de un show pus în scenă de Fashion TV și de deschiderea oficială a site-ului web al stațiunii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii