Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Mai mulți suspecți au fost prinși noaptea trecută în timp ce furau petrol dintr-o conductă

ro

23 Sep, 2013 20:34 2506 Marime text
Un echipaj al Jandarmeriei care patrula seara trecută în apropierea localităţii Mircea Vodă, a observat un grup de persoane care săpa în apropierea unei conducte de ţiţei. Oamenii vroiau să introducă o instalaţie artizanală cu scopul de a sustrage combustibil.
 
“Aseară, după ce am interceptat persoanele, am trecut la somarea verbală a acestora. Aceştia nu s-au oprit. Am continuat cu somarea cu arma de foc, arma de mână, două focuri în plan vertical, nici de data asta nu s-au oprit. Am trecut la urmărirea acestora cu maşinile din dotare precum şi pe jos. Am alergat după persoane aproximativ 700-800 de metri.” a declarat un luptător din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.
 
Suspecţii au continuat să fugă în ciuda tuturor somaţiilor, astfel că militarii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.
 
“Pentru prinderea acestora am fost obligaţi să facem uzul de armă deorece nu s-au supus la prima somaţie prin voce. Au fost făcute somaţii în plan vertical cu armamentul, după care am trecut la urmărirea şi prinderea acestora.” a spus Sorin Trancă, maior.
 
Jandarmii au tras 17 focuri de armă şi au reuşit să reţină două persoane. La faţa locului au fost găsite mai multe unelte pentru săpat şi tije metalice pentru sondarea pământului. Cele două persoane reţinute au fost predate la Secţia 6 de Poliţie Rurală Cernavodă pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii