Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Localnicii din Sibioara s-au revoltat împotriva primarului

ro

04 Nov, 2013 22:21 2680 Marime text
Scandal la Sibioara! Sătui să îndure sutele de camioane care tranzitează localitatea, sătenii s-au revoltat împotriva primarului Dumitru Chiru, care a sosit de urgenţă la Şcoala Gimnazială numărul 3 pentru a potoli mulţimea.
 
Locuitorii din satul Sibioara nu au mai rezistat indiferenţei administraţiei locale. Camioanele şi tonajul greu fac parte din peisajul zilnic al localităţii, deoarece pe aria satului îşi desfăşoară activitatea o carieră de piatră. Au ajuns sătenii şi primarul la un consens? Nici vorbă.
 
Odată începute discuţiile, sătenii i-au reproşat primarului numeroasele probleme pe care comunitatea le are. Cum ar fi lipsa gazului şi a sistemului de canalizare. Acestea au fost promisiuni electorale ale actualei administraţii locale, nematerializate. Totodată, oamenii l-au acuzat pe primar că îşi vede proprile interese în timp ce Sibioara a ajuns o paragină.
 
Revolta este abia la început, iar locuitorii sunt hotărâţi ca joi să iasă în stradă, solicitând în acest sens o autorizaţie pentru miting.
 
Chiar dacă primarul poate emite singur această autorizaţie, edilul Dumitru Chiru a declarat că doreşte să se consulte înainte cu Prefectul Judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii