Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Licitații pentru locurile de parcare din Iași

ro

07 Sep, 2014 14:44 1224 Marime text
Primăria Iaşi scoate la licitaţie peste o sută de locuri de parcare în această lună. Prima procedură va fi organizată pe 9 septembrie, la care vor putea participa locatarii din blocurile 993, 995 şi 997, de pe șoseaua Nicolina numărul 80. La această licitație se vor scoate șase locuri de parcare.
Un număr de 15 locuri de parcare sunt oferite pe 11 septembrie în strada Bacinschi numărul 4. Pe 15 septembrie va fi organizată procedura pentru închirierea a 18 locuri de parcare pe strada Neculau numărul 15.

Alte 80 de locuri de parcare sunt disponibile în cartierul Alexandru cel Bun, pe strada Voievozilor numărul 26. Pentru 37 dintre acestea, licitaţia va fi organizată pe 17 septembrie, imobilele cu drept de participare fiind blocurile A12, A13, A14, C4 şi U3 bis. Locatarii din aceste blocuri care nu vor prinde un loc de parcare în cadrul procedurii pot participa la ultima licitaţie, care va fi organizată pe 22 septembrie. În cadrul acesteia vor fi oferite 43 de locuri de parcare, la aceeaşi adresă.
Toate licitaţiile vor avea loc la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat. Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate al locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare al autovehicului, certificat de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.

Sursă foto: curierul-iasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii