Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV „La Mulți Ani” din Năvodari!

ro

01 Jan, 2014 14:54 2670 Marime text
Năvodărenii au sărbătorit noaptea dintre ani într-o mare familie! Aranjați la patru ace, cu șampaniile și paharele pregătite și-au dat întâlnire în parcul din centrul orașului și au așteptat cu sufletul la gură numărătoarea inversă alături de edilul Nicolae Matei, prezent în mijlocul mulțimii! „La Mulți Ani 2014!” s-a auzit într-un glas la 12 noaptea, iar artificiile au făcut un adevărat spectacol pe cerul orașului de la malul mării!
“2014 o să vină cu multe investiții la Năvodari, investiții atrase prin fonduri europene [...] se vor întâmpla lucruri bune la Năvodari. Să aibă încredere în mine și în schipa mea, că orașul se află pe mâini bune și știm ce trebuie să facem cu orașul Năvodari. Le transmit să li se îndeplinească toate dorințele, să aibă căldură în case [...] de asta ne ocupăm noi [...] să aibă căldură în suflet, să aibă un loc de muncă bine plătit, să aibă copii frumoși și deștepți și să aibă cu ce să îi țină la școală. Să aibă tot ce au nevoie în casă și pe masă. La mulți ani și tot ce își doresc ei. Fac parte din familia mea toți năvodărenii”, a declarat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
Oamenii au ciocnit un pahar de șampanie, s-au îmbrățișat și au împărtășit gânduri bune în întâmpinarea noului an.
“Doresc întregului oraș ca anul 2014 să ne găsească mult mai bine decât anul 2013. Lăsăm în spate ce a fost rău, necazuri, supărări și anul 2014 să ne găsească mult mai bine. La mulți ani pentru cei din Năvodari”, a urat și Nicolae Moruzi, consilier local Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii