Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Jaf între elevi constănțeni

ro

10 Oct, 2013 21:59 2251 Marime text
Și-au distrus viitorul după ce l-au jefuit pe un coleg de școală. Doi elevi ai Liceului cu program Sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța, de 15 și 16 ani, au recurs la ameninţări şi forţă pentru a face rost de un telefon mobil.
 
După terminarea orelor de curs, cei doi elevi l-au urcat pe colegul lor de o vârstă mai mică în autobuz și nu s-au oprit până nu au ajuns într-un cartier mărginaș al Constanței. Acolo, băiatul a fost băgat într-o scară de bloc și amenințat cu un box metalic să renunțe la telefonul mobil, în valoare de aproximativ 2.000 lei.
 
“ Suntem surprinși, suntem dezamăgiți pentru că o asemenea întâmplare afectează imaginea școlii. Cei doi elevi erau sportivi de performanță și este impardonabilă fapta lor. “ a spus Andrei Szemerjai, director LPS Nicolae Rotaru.
 
Imediat cum a ajuns acasă, copilul le-a spus părinţilor ce a păţit. Aşa a fost anunţată conducerea unităţii de învăţământ, dar şi Poliţia.
 
“ În prezent, minorul de 16 ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta este în arestul IPJ Constanța, având o arestare preventivă dispusă de instanță. “ a declarat Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.
 
Cei doi au fost prinşi, iar cel mai mare a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost formulată o propunere de arestare preventivă pentru 19 zile. Celălalt elev este cercetat în libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii