Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Inundații la Topalu

ro

29 Aug, 2013 19:49 2512 Marime text
Ploaia a făcut ravagii în localitatea Topalu! 16 case au fost inundate iar câteva sute de păsări au murit. Autoritățile locale, ajutate de pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au intervenit pentru a scoate apa din gospodării.
“Pompierii militari au fost solicitați să intervină în localitatea Topalu, unde două locuințe și șase gospodării au fost afectate de precipitațiile înregistrate ieri seară. S-a intervenit cu un echipaj, cu o motopompă și a fost evacuată apa din imobilele respective”, a declarat Paula Anghel, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Drumurile au fost acoperite de ape şi două podeţe au fost distruse de viitură. Primăria comunei Topalu încearcă să repare în timp cât mai scurt drumurile dezafectate din cauza ploii.
„Poduri, podețe [...] un podeț pe DJ223 [...] vreo 14 străzi de 5,1 km, fântâni 5, valoare totală 1.455.000. Așteptăm comisia de specialiști de la nivelul Prefectului să vină să facă o evaluare mai largă”, a declarat Gheorghe Murat, primar Topalu.
În Topalu, a plouat cu peste 100 de litri pe metru pătrat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii