Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Inconștiența se plătește! (galerie foto)

ro

09 Mar, 2014 19:33 2044 Marime text
O familie din satul constănțean Oituz a fost la un pas de o tragedie după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat direct în șanț. În mașină se aflau două persoane, soț și soție. Ambele au fost transportate la spital. În timp ce se îndrepta spre casă împreună cu soția sa, pe Drumul Național DN2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, șoferul a intrat pe contrasens și s-a oprit direct în șanț. Cauzele care au dus la producerea accidentului stau sub semnul întrebării. Cert este însă faptul că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan şi se îndrepta împreună cu soţia sa spre casă, pentru a le lua pe cele două fetițe ale cuplului, în vârstă de doi ani.
 
“Nu pot să vă spun de băutură sau de alte treburi, că n-am fost cu el de față dacă a băut sau ce a făcut. În mașină era el și cu soția lui și mergeau să ia fetele de la Oituz de la soacra lui. O fi avut explozie [...] nu știu ce s-a întâmplat”, a spus una dintre rude.
 
Mama femeii care se afla în dreapta îi aștepta pe cei doi acasă. Când a aflat vestea accidentului a venit într-un suflet.
0.52 alcool pur în aerul respirat – acesta este rezultatul etilotestulului. Rudele spun însă că bărbatul nu s-a urcat niciodată băut la volan.
 
“La volan nu bea deloc, iar acum nu l-am văzut că eu am fost acasă și nu știu unde a fost el. Eu am aflat de la cineva care mi-a zis că vărul meu a avut accident”, a spus vărul bărbatului.
 
Cei doi soți au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii