Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Incendiu necruțător la Castelu

ro

15 Dec, 2013 18:09 2444 Marime text
Tragedie în duminică dimineaţă, în comuna Castelu! Un incendiu a izbucnit într-o casă în care se aflau doi copii nesupraveghiaţi. Flăcările s-au extins extrem de repede în toată încăperea, iar unul dintre micuți a murit ars de viu. Tragedia s-a produs în momentul în care mama celor doi copii era plecată până la magazinul din comună şi i-a lăsat pe micuți nesupravegheați.
 
Până să se întoarcă, incendiul avea să pună capăt zilelor băiețelului de doar doi ani și jumătate, în timp ce fata în vârstă de un an a fost salvată în ultima clipă chiar de bunicul ei, care a observat flăcările ce ieșeau pe geam. A vrut să se întoarcă și după băiat, însă totul a fost în zadar, era prea târziu.
 
Cauzele incendiului sunt în continuare o enigmă, mai ales că, potrivit pompierilor, soba din încăpere nu era aprinsă.
 
“Incendiul a cuprins una dintre cele două camere ale casei și s-a extins la acoperiș. În incendiu au fost surprinși doi copii care au fost scoși de către un localnic. Deocamdată nu știm cauza incendiului, o vom stabili după o cercetare amănunțită”, a declarat Marian Popa, comandantul Detaşamentului de Pompieri Medgidia.
 O ambulanță a preluat fata, care suferă de arsuri pe membrele inferioare și superioare ale corpului. Apoi copilul a fost preluat din ambulanță de către elicopterul SMURD sosit la fața locului. Fetița a fost transportată de elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța, acolo unde a fost supusă unor investigații medicale.
 “În prezent executăm verificări și cercetări în legătură cu ce s-a întâmplat la această locuință”, a declarat
Nelu Meregiu, șeful Poliției Castelu.
 
În funcție de rezultatul investigațiilor medicale, se va stabili dacă fetița va fi mutată la Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii