Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Grupare infracțională destructurată

ro

31 Oct, 2013 19:52 2000 Marime text
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat joi dimineață patru percheziții domicilare, în cartierul constănțean Anadalchioi. Oamenii legii au descins pe străzile Ion Alexandrescu şi Semănătorului. Vizată a fost o reţea specializată în furturi din societăţi comerciale.

“ Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, sunt suspectați de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. Cu această ocazie au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o serie de bunuri de natura celor care au fost declarate furate. Totodată, a fost depistat și un bărbat din Constanța dat în urmărire națională și internațională, deoarece se sustrăgea executării unei pedepse de trei ani de închisoare pentru furt calificat. ” a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.
Faptele au fost comise în intervalul iunie-septembrie 2013. Întreg prejudiciul se ridică la aproximativ 60 de mii de lei. Cercetările sunt continuate de către oamenii legii în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care faptele au fost comise, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de Parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii