Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Grevă la bordul unui cargou din Portul Constanța

ro

03 Oct, 2013 20:17 1941 Marime text
Echipajul unui cargou din Portul Constanţa refuză să descarce marfa de pe navă. Oamenii protestează astfel împotriva armatorului care nu le-a plătit de luni bune salariile.

“ Am primit ieri de dimineață un telefon de la comandantul navei Baris  care reclamă faptul că nu au fost plătiți de trei luni de zile, iar lor li s-au terminat contractele de muncă și așteaptă să le vină schimburile și să-și încaseze salariile. Am informat compania și pe agentul navei de aceste probleme. Reprezentantul companiei a afirmat că astăzi se vor lua măsuri de plată.“ a afirmat Adrian Mihălcioiu, reprezentantul ITF în România.

Nu este pentru prima dată când nava Baris are probleme în portul Constanţa. La sfârşitul anului trecut, oficialul ITF România a fost sesizat de către echipaj din aceleaşi motive și anume neplata salariilor.

“ Nava asta a mai avut probleme. Echipajul a mai fost în grevă de patru ori, tot din cauză că nu și-au primit salariile.    “ a declarat Adrian Mihălcioiu, reprezentantul ITF în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii