Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Gala umanitară „Litoral Tv Dăruieşte" a adus bucurie în sufletele oamenilor

ro

09 Dec, 2013 23:08 2067 Marime text
Şase familii greu încercate de soartă vor avea anul acesta cele mai frumoase sărbători datorită unor oameni cu suflet mare. Cu sprijinul echipei Litoral Tv, sărăcia, tristeţea şi deznădejdea au fost depăşite. Seara trecută, Gala “Litoral Tv Dăruieşte” a adunat la un loc zeci de oameni generoşi care au făcut posibil ca dorinţele unor oameni neputincioşi, să devină realitate.
 
Reprezentanţii redacţiei Litoral Tv au susținut îndeplinirea unor vise şi au donat obiecte cu valoare sentimentală, pentru care cei prezenţi la eveniment au licitat sume importante pentru familiile nevoiaşe. Obiecte pline de poveste, precum o rochie creată de designerul Liliana Cornilă, picturi cu semnătura lui Andrei Orban, o minge semnată de regele fotbalului românesc Gică Hagi, o rachetă ce a aparţinut campionului Horia Tecău, un tricou donat de Simona Halep, cărţi şi alte obiecte cu valoare sentimentală au fost licitate de oameni generoşi care au vrut să ia parte la vindecarea unor suflete nevinovate şi să readucă bucuria sărbătorilor în inimile lor.
 
„Mingea a ajuns, telefonic, la 750 de lei, dar mai avem și tricourile unor sportivi cunoscuți, unul dintre ele aparținând tensimenei Simona Halep.” a afirmat Paul Alexe.
 
„O să licitez această icoană, iar banii vor merge pentru operația lui Ștefan.” a spus Sonia Enache.
 
Copiii care nu au ştiut niciodată ce înseamnă Moş Nicolae , un pom colorat ce vesteşte sosirea lui Moş Crăciun sau chiar un tort, simbol al zilei de naştere, au redescoperit aceste clipe unice în cadrul Galei Litoral Tv Dăruieşte
 
„Vă rog să scriem împreună un final de poveste mai bun pentru copii pe care îi avem alături în această seară. ” a declarat Lavinia Siclitaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii