Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Educația primează în comuna Peștera!

ro

15 Sep, 2013 20:12 2794 Marime text
Începând de mâine, peste 460 de elevi vor trece pragul modernelor săli de clasă. Ca în fiecare an, administrația locală a acordat o atenție deosebită infrastructurii didactice pentru ca noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții.

“ Toate aceste unități școlare sunt pregătite, am beneficiat de sprijinul Primăriei iar în ultimele cinci săptămâni s-a muncit câte 15 ore pe zi pentru ca elevii să fie primiți în cele mai bune condiții. Avem 460 de elevi pe care îi așteptăm în unitățile noastre de învățământ.” a declarat Petre Marius Liviu, director școala generală Peștera.

Școala gimnazială nr. 1 Peștera are în administrare 6 structuri educaționale: școala primară nr. 2 din Ivrinezu Mare, școala primară nr. 3 din Izvoru Mare și grădinițele cu program normal din Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic, Izvoru Mare și Peștera. Cu toate intemperiile care au afectat comuna pe parcursul acestui an, școlile și grădinițele din comună arată ca noi.

Sălile de clasă sunt utilate cu o modernă aparatură IT, grupurile sanitare sunt impecabile, iar în interiorul clădirii funcţionează un dispecerat de monitorizare a activităților din clase și împrejurimi. În această comună, toate elementele conduc spre o calitate ridicată a actului didactic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii