Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Direcția de Asistență Socială din Năvodari a fost premiată

ro

30 Nov, 2013 15:04 1928 Marime text
Direcția de Asistență Socială din Năvodari a primit seara trecută un premiu de 5400 de lei în cadrul unei acțiuni umanitare. Banii vor fi direcționați unor familii nevoiașe care vor petrece sărbătorile așa cum se cuvine.

Pentru că Moș Crăciun există, câteva familii nevoiașe din Năvodari vor avea mesele pline de sărbători. La inițiativa unui retailer european, zeci de oameni cu suflet mare au participat financiar sprijinind câteva cazuri sociale. Prin achiziționarea unor bilete la tombolă, cumpărătorii au readus magia sărbătorilor în casele unor persoane care duc multe lipsuri.
“Acești bani vor merge pentru copiii nevoiași care trăiesc în familii mai defavorizate, pentru bătrâni care sunt singuri, nesprijiniți de nimeni, și încercăm să le facem o bucurie, acum de sărbători”, a declarat Lavinia Spânoche, inspector în cadrul Direcției de Asistență Socială din Năvodari.

“Să sperăm că nu va fi singura ocazie în care au ales să fie alături de acești oameni [...] probabil sunt și alți oameni care au nevoie de ajutor, și îi încurajăm să participle în continuare la asemenea evenimente, inclusiv noi, pentru că prin puterea exemplului vom putea să ne ajutăm unii pe ceilalți”, a declarat Luciana Mihăilă, asistent social în cadrul Direcției de Asistență Socială din Năvodari.
Oamenii cu suflet mare au fost și ei răsplătiți de retailer-ul european care în urma tombolei a oferit premii substanțiale precum un laptop, o tabletă, o bicicletă, ceasuri și aparate pentru cafea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii