Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Din nou în bănci!

ro

17 Sep, 2013 20:36 2629 Marime text
După 3 luni de vacanță, elevii au revenit în bănci! Îmbrăcați în uniforme și cu ghiozdanul în spate școlarii au revenit entuziaști și cu zâmbetul pe buze la școală. Dacă în prima zi de școală au depănat amintiri cu profesorii și colegii, începând cu a doua zi, au început să rezolve exerciții și să recapituleze materia din anii trecuți.

“ Deja ne-am acomodat cu noul program, am început să rezolvăm exerciții pentru că a fost o vacanță lungă și elevii s-au întors odihniți. Este perioada de recapitulare și consolidare a ceea ce au învățat.” a spus Dorina Dumitrache, învățător.
Micuții din clasele I- IV așteptau cu nerăbdare să înceapă prima oră așa că au fost ochi și urechi la învățătoare și s-au întrecut în răspunsuri. După lecțiile de română și matematică care solicitau atenție sporită, elevii clasei a II-a s-au relaxat la ultima oră care le-a permis să-și pună imaginația la lucru.

Chiar dacă elevii par nerăbdători să învețe lucruri noi, profesorii vor începe să predea săptămâna viitoare, iar până atunci vor recapitula cunoștințele acumulate anul trecut.

“ Elevii erau tare nerăbdători să înceapă cursurile pentru că sunt deja clasa a doua. Astăzi am început recapitularea, dar numai după ce timp de două ore și-au povestit ce au făcut în vacanță.” a declarat Renata Rădulescu, învățător.
Pentru elevi, anul școlar 2013-2014 are 36 de săptămâni de cursuri, echivalente cu 176 de zile lucrătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii