Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Derby-ul... care a fost!

ro

05 Sep, 2014 19:29 1871 Marime text
În etapa a II-a, din seria Est a ligii a II-a la fotbal, FC Farul Constanța va juca în deplasare, cu SC Bacău. Altădată un derby al primei ligi, acum meciul dintre cele două formații este doar unul de mijlocul clasamentului.
Ani de zile, disputele dintre FC Farul Constanța şi SC Bacău au avut loc pe prima scenă, memorabil rămânând şi o dublă de baraj pentru menţinerea în Liga I. Vremuri apuse...
 
Acum cele două combatante se luptă pentru supraviețuire, în eșalonul doi. Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11:00, pe stadionul Letea, cele două echipe se întâlnesc în cadrul etapei a II-a. Un meci echilibrat, în care dobrogenii vor încerca să mai adune cel puțin un punct. În etapa de debut, fariștii au remizat, la Constanța, cu Rapid Suceava, iar echipa băcăuană a pierdut, la Buzău, 1-2 cu Gloria, după ce a condus cu 1-0.
 
Cele două echipe au pe banca tehnică doi antrenori cu experiență la nivelul ligii secunde: Marian Pană, la Farul, și Viorel Tănase, la gazde, acesta din urmă aflându-se, o perioadă, şi la conducerea echipei de la malul mării.
În formația gazdă sunt câțiva jucători cu experiență, cum ar fi Claudiu Tudor sau Radu Sascău, dar și Farul poate alinia o garnitură solidă, capabilă să dea o replică tăioasă.
 
Sursă foto: sport.bacaul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii