Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV De la bar la spital!

ro

18 Nov, 2013 16:45 2153 Marime text
După ce au mâncat la un cunoscut restaurant din Eforie Nord, patru persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Clienții aveau stări specifice toxiinfecţiei alimentare. Inspectorii sanitari au declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz. Au luat masa în oraş şi au ajuns în spital! După ce au consumat preparatele unui cunoscut restaurant din Eforie, patru constănţeni au acuzat stări specifice toxinfecției alimentare și au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. După incident, oamenii au făcut o sesizare la Direcția Sanitar Veterinară, care a declanșat deja o anchetă epidemologică în acest caz.

“A venit cineva și a reclamat că s-ar fi dus ieri la Spitalul de Boli Infecțioase și a mai trecut numele la trei persoane. Deci nu ne-au anunțat cei de la Bolile Infecțioase, ne-a anunțat o persoană fizică. În present se desfățoară o anchetă.”, a declarat Constantin Dina, director DSP Constanța.
Dacă în urma anchetei se va dovedi că problemele de sănătate ale clienților se datorează preparatelor consumate la restaurant, conducerea unităţii riscă o amendă usturătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii