Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Comisarul-șef Ionel Cazacu, arestat pentru dare de mită, este respectat de năvodăreni, fiind cunoscut ca o persoană integră

ro

02 Nov, 2013 17:39 3048 Marime text
Şeful Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Constanţa, Ionel Cazacu a fost arestat de trafic de influenţă şi de tentativă de dare de mită. Cazacu a fost reținut seara trecută pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Anchetatorii susţin că Ionel Cazacu ar fi încercat să ofere suma de 1 mie de euro unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru a nu trimite în judecată o persoană care a provocat un accident rutier pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Înainte de a fi şef la biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Ionel Cazacu a lucrat la Poliţia Năvodari, fiind promovat ca urmare a rezultatelor excepţionale pe linie de serviciu.
„Poliţistul a lucrat în cadrul Poliţiei Năvodari, ulterior lucrând în cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, promovând în funcţia de şef Birou Urmăriri.” a declarat Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.
Faptul că Ionel Cazacu este acuzat de dare de mită, îi surprinde pe locuitorii oraşului Năvodari care îl cunosc drept un poliţist exemplar.
„Am o părere foarte bună despre dânsul. Nu-mi vine să cred că a fost reținut, eu îl cunosc ca pe o persoană care respectă legea. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva.” a afirmat un locuitor din Năvodari.
„Îl cunoaștem și a fost un băiat foarte bun.” au mai spus doi năvodăreni.
„Îl cunosc de când a venit la Poliția Năvodari. Nu prea aș crede că a dat mită, am o impresie foarte bună despre el. Era un băiat respectuos și foarte bine intenționat.” ne-a declarat un domn din Năvodari.
În plus, în ultimii 5 ani, Ionel Cazacu a fost evaluat de către superiorii săi cu calificativul “Foarte Bine” pentru activitatea profesională desfășurată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii