Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV “Bucătarii Toamnei” sunt la Năvodari

ro

31 Oct, 2013 13:30 2693 Marime text
Elevii Școlii Gimnaziale “George Enescu” din Năvodari au participat astăzi la cea de-a 6-a ediție a Târgului de Plăcinte care a purtat numele de “Bucătarii Toamnei”. Ajutați de părinți și profesori, micuții au pregătit diverse prăjituri pe care mai apoi le-au vândut. Copiii care au participat la târgul de plăcinte de la şcoala “George Enescu” din Năvodari au ţinut cont şi de Halloween şi s-au pregătit cu dulciuri si costume.

“Scopul de la care a pornit această acțiune a fost a fost unul umanitar. În același timp, educația pentru sănătatea copiilor ne-a îndemnat să organizăm o astfel de activitate [...] se bazează pe realizarea de produse în colaborare cu familiile copiilor, cu fructe și legume de toamnă ceea ce înseamnă un aport de vitamin pentru copii.”, a declarat profesoara Mihaela Fodor.

Clasa pregătitoare din cadrul școlii “George Enescu” s-a costumat în iepuri. “Echipa lui Bugs Bunny”, așa cum au vrut micuții să fie cunoscuți la prima participare la acest târg, a ajutat la vânzarea de prăjituri alături de educatoarea lor.   Sunt și profesori care au copii elevi la Școala “George Enescu”. Aceștia au pregătit prăjituri și plăcinte, iar micii vânzători au dat și pe datorie astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

“În primul rând, toamna este momentul în care oamenii își strâng proviziile pentru iarnă și de aici vine și prima idee. A dous idee este un scop umanitar pe care noi vrem să-l facem [...] și noi ca părinți vrem să contribuim și la bunăstarea copiilor noștri și a le da un exemplu cum să fie buni, întreprinzători, buni gospodari, cum să socializeze, cum să comunice unii cu ceilalți.”, a declarat profesoara Lăcrămioara Cernea.

Preţurile dulciurilor au fost pentru toate buzunarele. Banii strânşi vor intra în fondul şcolii şi vor fi folosiţi la îmbunăţirea mediului unde învaţă copiii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii