Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV AJOFM a redeschis punctul de lucru de la Năvodari

ro

05 Mar, 2014 18:31 2007 Marime text
După mai bine de trei ani, la Năvodari a redevenit funcțional punctul de lucru al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă.
 
“Este binevenită redeschiderea lui acum, având cele 13 localități arondate. Gândiți-vă câți oameni care apelează la serviciile Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă vor beneficia de tot ce înseamnă măsuri active, locuri de muncă vacante și absolut orice fel de serviciu venit în sprijinul dânșilor pentru găsirea unui loc de muncă”, a declarat Carmen Răducu, director executiv AJOFM Constanța.
 
Până la redeschiderea punctului de lucru de la Năvodari, locuitorii orașului se deplasau la Constanța pentru luarea în evidență, dar și pentru alte operațiuni specifice.
 
“Au fost, zic eu, în mare dezavantaj clienții noștri șomeri, care au trebuit să facă naveta la Constanța, să aștepte un timp mai lung pentru că acolo fiind un număr mare de șomeri și timpul de așteptare este mai mare, ne propunem să facem aici toate operațiunile pe care le-am făcut până în 2010”, a declarat Florica Niță, AJOFM Năvodari.
 
Noul sediu a fost luat cu asalt de năvodărenii care își caută un loc de muncă. Ei se arată foarte încântați de redeschiderea centrului AJOFM de la Constanța. La sediul de la Năvodari se pot prezenta și persoanele din localitățile Mihai Viteazu, Sinoe, Istria, Nuntași, Săcele,Traian, Corbu, Lumina și Oituz. Programul cu publicul se va desfășura de luni până joi între orele 08.00 și 12.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii