Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv A început “bătaia” pentru locurile din căminele Universității Ovidius

ro

10 Sep, 2013 20:46 2717 Marime text
Înscrierile au început luni, iar cererile pot fi depuse până pe 20 septembrie. Studenții au la dispoziție 1308 locuri în cele 4 cămine ale Universității Ovidius, două pe bulevardul Mamaia și două în zona Pescărie.
 
“La sfârșit, după ce se termină perioada de înscriere, se contabilizează. Nu se fac cazările care cum ajunge, nu este primul venit, primul servit. Se adună toate cererile de cazare, după care se iau mediile de la facultăți, se calculează mediile și apoi poate începe procesul de cazare.” a declarat Daniel Citirigă, purtătorul de cuvânt al Universității Ovidius.
 
Studenții care au obținut medii mai mari au mai multe șanse să primească un loc la cămin. De asemenea, distanța față de Universitate și cazurile sociale reprezintă alte criterii pentru ocuparea unui spațiu în campus. Totuși, există și studenți care speră să prindă un loc de cazare pentru petrecerile deja cunoscute din cămine.
 
Pentru un loc la cămin, studenții care sunt la buget trebuie sa plătească 150 de lei, în timp ce studenții care sunt pe locurile cu taxă vor plăti mai mult cu 100 de lei.
În primele două zile de înscriere au fost depuse 343 de cereri de cazare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii