Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV A fost prădat și apoi arestat

ro

03 Dec, 2013 14:23 1591 Marime text
Un bărbat din Năvodari a ajuns în spatele gratiilor după ce i-a aplicat o corecție nepoatei sale. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a vrut s-o pedepsească și a legat-o de mâini și de picioare, după ce a prins-o la furat de găini. Tânăra însă a depus plângere la poliție pentru sechestrare. Bărbatul locuieşte în casa fratelui său, plecat în strainătate, pentru a avea grijă de locuință.

În urmă cu câteva nopţi, a auzit un zgomot în curte și a ieșit să vadă despre ce este vorba. Mare i-a fost mirarea când a găsit-o pe nepoata sa, la furat, în cotețul cu găini. Dorind să-i dea o lecţie, bărbatul a legat-o de mâini şi de picioare pe fată, ţinând-o închisă într-o cameră, timp de cinci ore. Imediat ce a fost eliberată, fata a depus plângere la poliţie, pentru sechestrare. Frații bărbatului susțin că acesta este nevinovat și că a vrut doar să o pedepsească pe fată pentru că a încercat să fure.
„Fetița asta are 27 de ani și este nepoate noastră. Băiatul acesta stă la un frate de-al meu că e plecat în Anglia și a prins-o acolo [...] ea a mai făcut chestii din astea numai când e în stare de ebrietate. Și prostia băiatului ăsta a fost că el a vrut să-i dea o lecție ei ... îi mai dădea țigări, îi mai dădea mâncare și a legat-o de mâini și de picioare”, a decarat Aurel Lăcătuș fratele inculpatului.
Mai mult, sora bărbatului arestat susține că este vorba despre o răzbunare din partea tinerei.

„Am ținut-o la mine și mi-a furat tot din casă [...] eu sunt mătușa ei. A prins-o la cotețul de găini [...] aici e casa unui frate de-al meu mai mare [...] i-a furat din casă lui. A bătut-o prima oară Pricop din capul satului că s-a dus și a furat de acolo și a zis că a legat-o de pat cu niște cabluri. O soră mai mare de-a ei, Frunza, a legat-o mai tare ca să zică că a legat-o fratele meu [...] ură personală și a vrut să-l bage la pușcărie pentru sechestrare”, a spus sora inculpatului.
De cealaltă parte, surorile victimei, susțin că bărbatul a încercat chiar să o violeze. Sora fetei a fost cea care a sunat la poliție.
„El, ca unchi mai mare, chiar dacă o prindea la furat, o ținea în casă, îi dadea o palmă, două, trei, dar nici în halul ăsta ... s-o bată, s-o lege”, a spus sora victimei.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile, iar în ceea ce priveşte fapta tinerei, oamenii legii nu au luat nicio măsură.
„Polițiștii din Năvodari cercetează în stare de arestare pentru 29 de zile, un bărbat de 52 de ani, din localitate, care a lipsit de libertate o femeie de 27 de ani. Persoana respectivă este în arestul IPJ Constanța [...] se efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a producerii evenimentului și tragerii la răspundere penală a bărbatului”, a declarat Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii