Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV 15 persoane și-au văzut moartea cu ochii în urma unui accident produs în Lazu

ro

22 Jan, 2014 13:56 2199 Marime text
15 persoane au văzut moartea cu ochii, în urma unui cumplit accident produs, seara trecută, la Constanța! Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe marginea drumului, în urma unui dublu impact. Șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent într-un alt autoturism, care a ricoșat cu forță în microbuz și l-a împins spre marginea șoselei, spre groaza pasagerilor prinși în interior. Trei dintre ei au fost răniți și au avut nevoie de ajutorul medicilor.
 
Accidentul s-a produs pe drumul ce leagă Constanța de Agigea, puțin după lăsarea întunericului. Martorii spun că unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, a rupt mai mulți parapeți și a intrat pe contrasens. S-a izbit violent de o altă mașină, care a ricoșat în microbuz. În încercarea de a evita impactul, șoferul acestuia a tras dreapta de volan însă s-a răsturnat și odată cu el și cei 15 pasageri aflați în interior.
 
“Prima oară a sărit un domn de pe contrasens, s-a lovit de parapet și după aceea a sărit peste parapet în mine, m-a lovit în partea stângă, și după aia a venit microbuzul și m-a lovit în partea dreaptă”, a declarat o șoferiță implicată în accident.
 
Mai multe echipaje de la Ambulanță și de la Poliția Rutiera au fost solicitate la fața locului.
 
“Pe direcția de mers dintre Lazu către Constanța, un Opel condus de o persoană de sex masculin, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, pierde controlul volanului, sare peste balustrade, separatorul de sensuri, moment în care lovește pe partea stângă lateral un Fiat ce se deplasa către Constanta către Lazu, Fiatul fiind proiectat către dreapta [...] în acel moment se afla și microbuzul de persoane ce transporta persoane către Techirghiol către Constanța, acesta fiind împins către dreapta, moment în care a ieșit în decor unde s-a răsturnat, iar în urma impactului au rezultat trei victim ușoare”, a declarat insp.pp Dan Moldoveanu, Poliția Rutieră Constanța.
 
Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la spital, însă medicii spun că toate sunt în afara oricărui pericol și că vor putea merge, în scurt timp, acasă. Polițiștii au deschis, pe numele șoferului vinovat de accident, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și l-au lăsat pe acesta și fără permis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii