Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lectură la malul mării

ro

11 Aug, 2013 19:52 2175 Marime text
Vești bune pentru iubitorii de carte aflați în concediu pe litoral! În plin sezon estival, Caravana Gaudeamus aduce cartea la malul mării. La ediţia din acest an a Târgului participă peste 20 de edituri şi case de discuri. Preţurile vor fi potrivite pentru sezonul de reduceri.
Caravana Gaudeamus revine pe litoral. Stațiunea Mamaia va fi gazda celor mai importante publicații din țară și de peste hotare. Surprizele se vor ține lant pentru pasionații de literatură în perioada 11-15 august. Turiştii care citesc pe plajă vor fi ”amendați” cu premii de Poliția Gaudeamus.
„Poliția Gaudeamus va patrula pe plajă și îi va sancționa pe cei care citesc [...] sancțiunile vor fi aspre. Fiecare dintre cititori va primi cărți oferite de editurile participante”, a declarat Adrian Doroş, redactor-şef adjunct Radio Vacanța.
Cele mai frumoase vizitatoare, amatoare de lectură la malul mării, vor avea oportunitatea să participe la concursul Miss Lectura. De altfel, cine cumpără 3 cărți primește în dar brățări sau brelocuri.
„Anul acesta, ne-am gândit noi, echipa organizatoare aici la Constanța să invităm inițiativa privată în cultură, ca un element suplimentar la eforturile pe care le face Uniunea Scriitorilor în țară și pe care le fac filialele. Inițiativa privată în cultură este foarte importantă și s-a dovedit că pot exista astfel de asociații care să deblocheze oarecum situația și să completeze peisajul cultural românesc”, a declarat Steliana Bajdechi, publicist comentator Radio Vacanța.
Târgul Gaudeamus 2013 este organizat de Radio România – echipa Gaudeamus și Radio Constanța-Radio Vacanța și continuă seria evenimentelor prin care este marcată dubla aniversare din acest an: 85 de ani de la prima transmisiune a postului public de radio și 20 de ani de la inaugurarea programului Lectura-Târgurile Gaudeamus. Deschiderea oficială a ediției a avut loc duminică în acordurile fanfarei SC. RAJA.SA. Târgul este zilnic deschis în perioada 11-15 august în intervalul 16.00- 23.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii