Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul independent Mihai Tararache are planuri mari pentru orașul Năvodari

ro

12 Aug, 2013 20:19 2848 Marime text
Zece initiațive legislative, șase luări de cuvânt, și peste 100 de amendamente depuse la Legea bugetului. Acesta ar fi, pe scurt, bilanțul activității parlamentare a lui Mihai Tararache aflat la primul mandat de deputat. Acesta spune că, în continuare, intenționează să rămână fidel principiilor sale politice și să-și dezvolte proiectele inițiate.
“Cele mai importante amendamente sunt cele depuse la Legea Bugetului, privind fixarea unor obiective din Năvodari și localitățile care compun Colegiul 1. Finanțarea asfaltării străzilor din Năvodari, reabilitarea rețelei de apă și canalizare cât și renovarea școlilor și grădinițelor din Năvodari, Lumina, Corbu și din celelalte localități.” a declarat Mihai Tararache, deputat independent Colegiul 1.
În vacanța parlamentară, deputatul a continuat activitățile din teritoriu și a avut mai multe întâlniri cu cetățenii din colegiul uninominal 1 Constanța.
“În vacanța parlamentară am continuat activitățile din teritoriu. Am avut audiențe, oamenii mi-au prezentat problemele lor.” a spus Mihai Tararache, deputat independent Colegiul 1.
Din aprilie, Mihai Tararache s-a retras din grupul parlamentar PPDD considerând că poate reprezenta mai bine interesele cetățenilor din postura de independent.
“Cu siguranță nu am de gând să fac niciun pas până când voi găsi o formațiune care să știe că activitatea politică trebuie făcută în folosul oamenilor.” a afirmat Mihai Tararache, deputat independent Colegiul 1.
Parlamentarii mai au doar câteva zile până când își vor relua activitatea iar proiectele de lege sunt pregătite spre a fi dezbătute în Comisii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tache 07 Oct, 2013 04:15 ece initiațive legislative, șase luări de cuvânt, și peste 100 de amendamente depuse la Legea bugetului. Ce greu este sa depui o hartie in fata Parlamentuluiin in care ceri bani pentru orasul unde ai fost ales, vai ce minune!!! Ne-a promis ca: transportul va fi altfel, sa nu mai stam in frig...ciuciu frate, a uitat, cred si eu, la ce bine mananca acolo