Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru „Domnul Chirilă este propunerea noastră pentru secretar de Stat, chiar ministru al Agriculturii”

ro

20 Aug, 2013 10:00 2496 Marime text
Constituirea Guvernului alternativă a PDL, ce va fi prezentată la mijlocul lunii septembrie va aduce alături de nume consacrate la nivel naţional şi democrat liberali de la malul mării. În exclusivitate la „Radiografia Zilei”, preşedintele PDL Constanţa, senatorul Christian Gigi Chiru a divulgat faptul că în această structură guvernamentală se vor regăsi în ipostaza de secretari de stat doi PDL-iști constanţeni: Constantin Chirilă şi Zanfir Iorguş. Chiru nu exclude posibilitatea ca liderul filialei municipale a PDL, Constantin Chirilă să deţină chiar funcţia de ministru al Agriculturii în cadrul Guvernului din umbră al partidului.


„Formula pe care domnul Predoiu o va prezenta, este o formulă asumată de dumnealui și de cei care îl susțin [...] echipa cu care vrea să-și creioneze această structură guvernamentală alternativă [...] Constanța, sunt aproape sigur că la nivel de secretar de Stat va fi reprezentată de unul sau doi colegi de-ai noștri [...] eu sper de doi colegi de-ai noștri [...] este un proiect asumat de domnul Predoiu, responsabilitatea îi aparține [...].

Mihaela Ciorbaru: Care ar fi domeniile pe care ar putea avea Constanța secretari?

Pe Agricultură și pe Administrație Publică [...] domnul Chirilă este propunerea noastră pentru secretar de Stat, chiar ministru al Agriculturii [...]  și domnul Iorguș Zanfir este propunerea noastră la Administrație. Să nu vă imaginați că le pune cineva niște medalii [...] nu, este vorba de muncă, de foarte multă muncă, este vorba de pricepere, este vorba de expertiză pe care trebuie să o ai și ți-o probezi [...] adică ți se dă șansa să-ți probezi expertiza, să te duci să muncești [...] unu la unu [...] îți monitorizezi corespondentul cel în funcție, și îi monitorizezi toată activitatea și îi arăți unde greșește și îl ajuți pe ăla să aibă o activitate mai bună”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, în direct la “Radiografia Zilei”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AVRAM GHE. 20 Aug, 2013 12:03 Coane` Chiru, se pare ca nu ai invatat mai NIMIC,din lectia amara a PDL-ului(cand ati murit pe mana lui Base`).Pe Chirila la agricultura(ca deh,are omu` afaceri in acest domeniu),maine o propui pe Stavrisitu,la invatamant,etc.