Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegaţie din Republica Moldova va sosi la Tuzla Asfaltările şi reţeaua de apă şi canalizare, obiective devenite certitudine

ro

01 Aug, 2013 00:00 2159 Marime text
Primăria Tuzla a desemnat câştigătorul licitaţiei privind asfaltarea a 11 kilometri de drum. Potrivit primarului Constantin Micu, lucrarea este în valoare de 2 milioane de euro şi se derulează cu bani de la bugetul de stat, prin Hotărârea de Guvern numărul 577/1997. Prin intermediul acestui proiect se are în vedere asfaltarea şi bordurarea străzilor din partea de est a comunei, unde s-a montat reţeaua de canalizare. Mai precis, vor fi reabilitate următoarele 15 străzi: Atelierelor, Lalelelor, Mecanizatorilor, Cerealelor, Pasajului, Meduzei, Recoltei, Televiziunii, Salcâmilor, Zorilor, Merişor, Răzoare, Pieţii, Farului şi Zefirului.

Potrivit primarului, finalizată au fost şi licitaţiile referitoare la amenajarea reţelei de apă şi a celei de canalizare, lucrări care se vor realiza în cartierul rezidenţial al localităţii, pe o distanţă de 7 kilometri. Pentru reţeaua de apă, valoarea proiectului este de 473.704,02 lei cu TVA, iar pentru cea de canalizare a fost alocată de la bugetul de stat suma de 1.446.406,68 lei cu TVA, susţine primarul Constantin Micu.
Astăzi, localitatea va primi vizita unei delegaţii din Republica Moldova conduse de şefa autorităţii locale din Coloniţa, Angela Zaporojan. La ora 16.00, se va semna un parteneriat de înfrăţire între Primăria comunei Tuzla şi Primăria satului Coloniţa. Delegaţia va petrece patru zile la Tuzla, urmând a vizita obiectivele din comună (aeroportul, fermele agricole, dispensarul, grădiniţa, şcolile, biserica), dar şi litoralul românesc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii