Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cabinet stomatologic, în Cuza Vodă

ro

05 Dec, 2013 00:00 3190 Marime text
Clădirea din vecinătatea Primăriei Cuza Vodă, în care funcţionează Poşta, va fi modernizată. Tot aici va fi amenajat şi un cabinet stomatologic.
 
Primarul la primul mandat Niculae Horneţ a precizat că Poşta îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii, împărţind până de curând spaţiul cu o serie de indivizi care îl ocupaseră abuziv. „Am reuşit să-i convingem pe oamenii respectivi să părăsească imobilul. Unul dintre ei, deşi stătea aici, îşi construise o casă într-un alt loc”, a explicat Niculae Horneţ. Şeful autorităţii locale a menţionat că imobilul va fi modernizat, atât pentru a se crea spaţiul necesar pentru un cabinet stomatologic, cât şi pentru ca Poşta să-şi desfăşoare activitatea în condiţii optime.
Primarul Niculae Horneţ a declarat şi că lucrările la Biserica Sfântul Mare

Mucenic Gheorghe continuă. „Pictăm deja altarul şi am demarat lucrările şi pentru catapeteasmă”, a mărturisit şeful autorităţii locale.
Amintim că înainte de a se realiza pictura, primarul comunei Cuza Vodă a dispus realizarea de lucrări de renovare a lăcaşului de cult, fiind înlocuite geamurile şi reparat acoperişul bisericii, care datează din anul 1891.
Localitatea va îmbrăca straie de sărbătoare, a mai precizat primarul Niculae Horneţ. Beculeţele de sărbători vor sta aprinse până pe data de 15 ianuarie.
 
„Pe noi, primarii, ne interesează să primim fonduri!”
 
Întrebat cu privire la proiectul de majorare a salariilor primarilor cu 30%, începând din 2014, şeful comunei Cuza Vodă a spus: „Nu asta ne dorim noi, primarii, cel mai tare. Pe noi ne interesează să primim fonduri pentru dezvoltarea localităţii”. „Mai degrabă ar majora salariile subalternilor”, a mai zis Niculae Horneţ. Deşi Guvernul intenţionează ca, de la 1 ianuarie 2014, să lase la latitudinea primarilor majorarea cu peste 20% a impozitelor şi taxelor în cazul persoanelor fizice, şeful autorităţii locale exclude o astfel de variantă. „Nu putem să le majorăm. Nu pot să încasez taxele la valoarea de acum. Sărăcia este la cote înalte în Cuza Vodă”, a mărturisit primarul comunei, Niculae Horneţ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii