Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#sărbătoreșteDobrogea Mesajul lui Daniel Learciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța

ro

19 Nov, 2017 00:00 2118 Marime text
Din cele mai vechi timpuri, Dobrogea a fost un teritoriu cu o istorie zbuciumată și un relief unic, o zonă de interes strategic pentru multe imperii: Imperiul Roman, Bizantin și Otoman. Dobrogea a devenit parte integrantă a statului român în urma campaniei victorioase a armatei române din Războiul Ruso-Turc din anul 1877, victorie consfințită prin Tratatul de Pace de la San Stefano din anul 1878. 
 
Ca vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, am susținut și susțin în continuare proiectele importante ale județului, fiind implicat în mod direct în implementarea strategiilor specifice zonei Dobrogea. Dobrogenii sunt oameni care au știut întotdeauna să trăiască în liniște și pace pe aceste meleaguri și au respectat multiculturalismul și multinaționalismul specific acestei zone.
 
În încheiere, de Ziua Dobrogei, urez dobrogenilor un călduros „La mulți ani“! 
 
Cotidianul ZIUA de Constanța publică, în această perioadă, mesaje dedicate Zilei Dobrogei, în cadrul proiectului #SărbătoreșteDobrogea, dedicat împlinirii a 139 de ani de la revenirea provinciei la România și a 17 ani de activitate jurnalistică. Fie că Dobrogea este locul lor natal sau nu, personalități din diferite domenii și reprezentanți ai instituțiilor de pe plan local și național ni s-au alăturat în acest proiect aniversar, transmițând pentru cititorii noștri mesaje dedicate celebrării provinciei istorice dintre Dunăre și mare. Rămâneți alături de noi pentru a marca această sărbătoare!

Citește și: 

ZIUA de Constanța lansează, în curând, Îndreptarul de iubire
 
Zi după zi, până la Ziua Dobrogei, ZIUA de Constanța va fi semnalul, apelul, conștiința care #sărbătorește Dobrogea

Ziua Dobrogei, 139 de ani. 14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
 
Categorie Ziua Dobrogei
 
#sărbătoreșteDobrogea: Mesajul prefectului județului Constanța, Ioan Albu

#sărbătoreșteDobrogea : Mesajul primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii