Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Tupeu incredibil - Parlamentarii vor să-și majoreze iar pensiile

ro

05 Jul, 2015 15:42 1904 Marime text
După ce şi-au votat pensii speciale, parlamentarii vor să adopte o nouă măsură care le-ar aduce beneficii financiare, inclusiv pensii mai mari, informează ştiripesurse.ro.

„Senatorul PSD Sorin Bota iniţiat un proiect de lege prin care vechimea din activitatea de parlamentar într-o comisie de specialitate să fie adăugată vechimii din profesia exercitată înainte de mandat. Într-o intervenţie telefonică la România TV, senatorul a declarat că "Nu e vorba despre niciun an suplimentar la pensie sau despre mărirea pensiilor. Este vorba despre echivalarea profesională prevăzută de lege, referitor la munca prestată de un parlamentar în Comisia de specialitate." se mai arată pe ştiripesurse.ro

Senatorul PSD este nemulţumit că parlamentarii pierd contactul cu sectoarele lor profesionale pe perioada în care îşi exercită mandatul. Astfel, pentru anumite poziţii, în diverse domenii, este nevoie de vechime în domeniu, iar Sorin Bota vrea ca activitatea din Parlament să se considere vechime în domeniul profesional al parlamentarului.

Sursa: ştiripesurse.ro
Sursa foto:pro-legal.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii