Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Tensiune în PSD - UNPR dă semnalul trădării?

ro

29 Dec, 2014 08:38 2030 Marime text
Ședințele de final de an care au avut loc la UNPR au avut darul de a spori tensiunea în interiorul PSD. Partidul care ține guvernarea în mână a dat semnalul decisiv și a trasat condițiile pentru păstrarea actualei majorități, notează ştiripesurse.ro

Surse din UNPR au detaliat afirmația lui Gabriel Oprea, care spunea că partidul său îl susține pe prim-ministrul Victor Ponta și liderul PSD, Victor Ponta, susţin cei de la ştiripesurse.ro.

”Problema se pune așa: noi stăm în alianță doar pentru Victor Ponta, în baza relației dintre general și el. Dacă Victor Ponta pierde una dintre funcții, atunci ne așezăm la masa negocierilor”, ne-au explicat surse din UNPR.

De asemenea, cei din UNPR iau în calcul mai multe soluții. Una dintre ele este o candidatură independentă la alegerile parlamentare și locale din anul 2016. Totodată, UNPR s-ar putea separa de PSD și în Parlament, acolo unde doresc să își creeze un grup parlamentar propriu.

Situația este extrem de grea pentru PSD. Victor Ponta a anunțat că ar putea să nu mai candideze la șefia partidului la Congresul PSD din luna martie 2015.

Astfel, dacă Ponta alege să renunțe la șefia PSD, atunci este foarte posibil ca actuala majoritate guvernamentală să se rupă, iar PSD să intre în opoziție, se mai arată pe ştiripesurse.ro.

Sursa: Ştiripesurse.ro
Sursa foto: Mondnews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii