Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro DNA trece la următorul nivel. Cetăţeni străini audiaţi într-un megadosar

ro

07 Oct, 2015 12:46 1601 Marime text
După ce s-a vorbit despre faptul că DNA îi vizează doar pe funcţionarii corupţi, nu şi pe corupători (dacă aceştia sunt reprezentanţi ai unor multinaţionale), procurorii duc lupta anticorupţie la nivelul următor. Doi francezi sunt cercetaţi penal în megadosarul de corupţie Apa Nova, în care este anchetată o adevărată caracatiţă la nivelul administraţiei municipiului Bucureşti.

Bruno Roche, fost director al Apa Nova Bucureşti, este audiat, miercuri, de procurorii anticorupţie de la Ploieşti în dosarul de cumpărare şi trafic de influenţă în care mai sunt urmăriţi penal Costin Berevoianu, Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu. 

Potrivit unor surse judiciare, Roche a fost citat să se prezinte în faţa procurorilor DNA el având calitatea de suspect în dosarul Apa Nova, fiind acuzat de cumpărare de influenţă.

La sediul DNA Ploieşti trebuia să se mai prezinte, în urma citării, un alt fost director al Apa Nova Bucureşti, Laurent Lalague, însă acesta nu a venit, prezentându-se doar avocaţii săi, cărora procurii le-au comunicat că în sarcina clientului lor a fost reţinută infracţiunea de cumpărare de influenţă, dar şi că acesta trebuie să se prezinte la audieri, au menţionat sursele citate de Agerpres.

Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii