Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi „Următorii 100 de ani“ în beciul domnesc

ro

15 Apr, 2015 11:13 2273 Marime text
 
Fiul lui Radu Mazăre îl vizitează astăzi pe tatăl sau în arest. Nu este singurul, o prietenă şi alţi doi bărbaţi au venit să îl vadă pe primarul suspendat al Constanţei. Aceştia i-au adus pachete 'consistente' cu multe fructe şi legume pentru a completă meniul pus la dispoziţie de arestul central relatează reporterii stiripesurse.ro.

Răducu Mazăre a declarat că i-a adus tatălui sau mai multe cărţi dar şi o 'lampa de miner' cu ajutorul căreia să poată citi pentru că lumina în celulă este foarte slabă.

"I-am dus lampa din aia de miner că au un singur bec şi nu vede şi şi-o pune pe cap şi citeşte", a spus Răducu Mazăre.

El a precizat că Radu Mazăre citeşte acum 'Următorii 100 de ani' de George Friedman, o lucrare care face previziuni despre cum o să arate lumea până în 2100, precizează stiripesurse.ro.

George Friedman, politolog american, este fondatorul şi directorul general al STRATFOR, agenţie privată de analiză geopolitică. El porneşte de la patru premize valabile în orice timp şi în orice ţară şi, pornind de la datele curente demografice, relaţiile internaţionale, resursele minerale şi cele militare pentru stăpânire, face nişte prognoze până în 2100. Aceste prognoze sunt cu atât mai credibile cu cât cele făcute pentru perioada imediată au început deja să se împlinească în ultimii trei ani, se arată pe stiripesurse.


Articolul complet pe Stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii