Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse Oprescu pierde și ultima bătălie

ro

15 Sep, 2015 07:45 1809 Marime text
 
Sorin Oprescu intră în istorie. A cam fost alegerea lui cum - scos din casă cu cătușe și înconjurat de mascați, potrivit știripesurse.ro.
 
Azi prefectul Bucureștiului este obligat să emită ordinul prin care primarul general al Capitalei este suspendat din funcție. De îndată ce Curtea de Apel București va înștiința instituția Prefectului de decizia de confirmare a mandatului de arestare emis inițial de Tribunalul București se emite ordinul, iar Consiliul General al Capitalei se va reuni de urgență pentru desemnarea unuia din cei doi viceprimari ca primar interimar.
 
Cum este puțin imporbabil ca după cele 30 de zile de arest preventiv Sorin Oprescu să fie eliberat, e clar că viceprimarul general desemnat să preia atribuțiile va cam rămâne până la alegeri la butoane.
 
De aici încep jocurile politice. În acest moment PNL și aliații dețin majoritatea în CGMB, dar în partid există 2 curente foarte puternice de opinie.
 
Sunt unii care susțin că nu ar trebui preluat interimatul și lăsată administrația „social-democrată” Oprescu „să se spele pe cap” cu toate problemele grava lăsate moștenire de Sorin Oprescu, în timp ce alții și-ar dori preluarea de îndată a Primăriei cu tot ce înseamnă contracte și resurse.
 
O decizie se va lua azi când este de așteptat să intervină conducerea centrală și să tranșeze problema.



Text preluat de pe stiripesurse.ro



Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii