Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Gabriel Oprea şi fanii săi, desfiinţaţi de liderul unui partid

ro

15 Aug, 2015 17:02 1855 Marime text
 
Un sondaj realizat de IRES arată că majoritatea românilor au o părere bună despre Gabriel Oprea, vicepremierul depăşindu-l la acest capitol pe Victor Ponta, relatează stiripesurse.ro. Reazultatele cercetării sociologice sunt contestate vehement de liderul unui partid parlamentar.
 
Deputatul Daniel Fenechiu, liderul Partidului Naţional Democrat, afirmă că un asemenea sondaj este doar rezultatul consumului excesiv de alcool în rândul sociologilor, iar românii nu pot fi atât de "cretini, lingăi, arivişti şi nevertebraţi".
 
"DUPA APOLOGIA PLAGIATULUI URMEAZA APOLOGIA MERCENARIATULUI..
 
Nu pot sa cred ca suntem un popor de cretini, lingai, arivisti si nevertebrati..Motiv pentru care apreciez ca acest sondaj este o gluma proasta...Nu ma intriga atat de mult faptul ca exista si conationali care cred ca intre un plagiator incuplat si un mercenar cu veleitati stiintifice il prefera pe al doilea, dar ma intriga la maxim faptul ca "ezista sociologi" care cred ca ne pot convinge ca un cetatean, ajuns general cu patru stele pentru merite la popota si organizarea unui partid al mercenarilor si care exceleaza doar in racolarea si organizarea arivistilor, traseistilor si penalilor si in alegatii care au compromis pentru o vreme notiunea de "interes national", ar putea fi creditat cu incredere de 45% dintre romani... Iubesc Romania si am incredere in romani! Rezultatele unui asemenea sondaj exista doar in imaginatia unora ca efect al alcoolului in exces baut pe canicula... Adevarul il vom putea afla la locale si la parlamentare, cand vom vedea...", scrie Daniel Fenechiu pe pagina sa de Facebook.
 
Articol integral pe STIRIPESURSE.RO.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii