Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Elena Udrea urmează să fie audiată într-un nou dosar

ro

19 May, 2015 09:57 1649 Marime text
Elena Udrea este cercetată într-un nou dosar penal, pentru modul în care a obţinut creditul de 3 milioane de euro de la BRD, pentru a cumpăra un teren la marginea Capitalei. Udrea urmează să fie audiată la DNA în acest dosar, după ce DIICOT a declinat speţa disjunsă din dosarul în care sunt cercetaţi Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu, scrie stiripesurse.ro.

27 de persoane au fost citate să dea explicaţii în ancheta creditelor de la BRD. Printre aceștia se numără și omul de afaceri Remus Truică, fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, dar şi persoane din conducerea băncii, anunţă Digi24.

Procurorii vorbesc despre credite în valoare de peste 40 de milioane de euro, ce au fost contractate începând din 2008 și până în prezent, la BRD. Creditele ar fi fost luate fără ca persoanele respective să aibă dreptul să obțină sume de bani atât de mari.

Omul de afaceri Remus Truică ar fi obținut milioane de euro de la BRD, pe baza unor garanții fictive și a unor terenuri ce ar fi fost supraevaluate. Banca a acordat acei bani însă nu a reușit să recupereze ratele, pentru că nu au fost niciodată plătite.

Integral pe stiripesurse.ro

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii