Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Dragnea, glumă acidă la adresa lui Bănicioiu

ro

10 Sep, 2015 21:00 1420 Marime text
 
Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a glumit, joi seara, la adresa ministrului Sănătății, Nicolae Banicioiu, într-un context în care surse din partid spun că echipa Victor Ponta, din care face parte și Banicioiu, este marginalizată în PSD, potrivit știripesurse.ro.
 
Liviu Dragnea și-a început discursul în fața social-democraților spunând că e răcit și că în oraș este o viroză.
 
„Înainte de toate vreau să-mi cer scuze, sunt foarte răcit, probabil că dacă am fi avut un ministru la Sănătate foarte bun, nu eram atâția atinși de viroză în orașul acesta”, a declarat Dragnea, moment în care sala a aplaudat și a râs.
 
Surse din PSD spun că Nicolae Banicoiu, unul din oamenii de încredere ai lui Victor Ponta, are probleme în partid sub conducerea lui Liviu Dragnea.
 
La recentele alegeri în PSD sector 4, organizație pe care Nicolae Banicioiu o conduce, au apărut o serie de decizii controversate în urma cărora nu este clar dacă Banicioiu mai este sau nu președinte.
 
La ședința PSD București de joi seara, în care Dragnea a glumit la adresa sa, Banicioiu a fost prezentat, totuși, ca președintele PSD Sector 4.


Text preluat de pe stiripesurse.ro



Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii