Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un obiectiv care nu face cinste clubului constănţean a adus, totuşi, o mare bucurie „Fără implicarea lui Ion Răuţă şi a lui Bănică Oprea, Farul nu se salva” (galerie foto)

ro

08 Jun, 2013 00:00 2364 Marime text
Salvarea FC Farul de la retrogradarea în Liga a III-a a adus o mare bucurie în rândul fanilor „marinarilor”, care au trecut peste amărăciunea acceptării unui obiectiv altădată de neconceput la clubul constănţean. Fanii au totuşi un regret, singurul de altfel, că a fost nevoie de o situaţie aparent fără ieşire pentru a se apela la un cuplu de antrenori dedicaţi clubului, care au produs minunea.
„Asociaţia Suporterilor FC Farul Constanţa doreşte să mulţumească tuturor celor care au luat parte la salvarea echipei de la retrogradare (care nu mai departe de acum două luni părea o certitudine), indiferent de contribuţia avută în realizarea acesteia. Mulţumim lotului de jucători şi antrenorilor pentru evoluţiile din ultimele partide, precum şi conducătorilor clubului, care, în ciuda crizei pe care a traversat-o echipa, au reuşit să găsească resursele necesare realizării acestui obiectiv, care - cu toate că nu face cinste clubului Farul - a produs o mare bucurie în rândul nostru. Singurul nostru regret este că a fost nevoie ca situaţia echipei să pară una fără ieşire pentru a apela la serviciile unor adevăraţi farişti, Ion Răuţă şi Bănică Oprea. Suntem siguri că, fără implicarea acestora, nu am fi asistat la acelaşi deznodământ! Le mulţumim încă o dată, pentru tot!”, au punctat fanii, într-un comunicat de presă.

Fostele glorii au statut de ambasadori

Suporterii Farului le sunt recunoscători şi publicului, şi tuturor constănţenilor care i-au fost alături echipei, în diferite ipostaze, fie la meciuri, fie la mitinguri, dar şi fostelor glorii. „Nu în ultimul rând, dorim să adresăm mulţumiri şi tuturor suporterilor şi constănţenilor care au fost alături de echipă, atât la meciurile susţinute pe teren propriu, dar mai ales la cele jucate în deplasare, chiar şi în aceste momente mai grele pe care le-am traversat împreună cu Farul. Mulţumim şi tuturor celor care au participat la mitingurile de susţinere, dar şi acelora care, din motive obiective, nu au putut lua parte la acestea, dar a căror susţinere am simţit-o pe tot parcursul acestor două luni, chiar şi de la distanţă. Mulţumim şi foştilor jucători ai echipei care ne-au încântat cu evoluţia lor în meciul amical ce a precedat partida cu Săgeata Năvodari. Ei sunt adevăraţii ambasadori ai acestui club, fără a avea nevoie măcar să spună vreun cuvânt. Sperăm ca pe viitor să vină din ce în ce mai multă lume alături de această echipă minunată, care încă nu şi-a spus ultimul cuvânt pe scena fotbalului românesc. Indiferent ce ne aşteaptă în sezoanele competiţionale următoare, noi vom fi alături de «echipa noastră dragă», aşa cum spune un vechi cântec al galeriei fariste. În Constanţa doar Farul contează!”, se mai menţionează în comunicat.

Sursa foto: suporterul-constantean.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii