Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show total la Iaşi Gladiatorii de la Constanţa urcă din nou în ringul Superkombat

ro

01 Oct, 2016 00:00 9816 Marime text
Cinci luptători de pe litoral evoluează diseară la gala Superkombat de la Iaşi. Trei dintre ei se duelează cu sportivi din străinătate

La Iaşi, unul dintre cele mai puternice centre ale kickboxului românesc, se anunţă un show incendiar, cu 13 confruntări, printre care una pe reguli de MMA. Evenimentul va începe la ora 19.30 şi va fi împărţit în două gale: New Heroes şi World Grand Prix.  
 
Cei cinci luptători din Constanţa care au fost incluşi în program sunt: Cristi Stoica (CS Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Ionuţ Şandur (Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Adrian Roşca (CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep), Alex Filip (CS Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu) şi Eduard Chelariu (CS Pontica; antrenor, Daniel Asaftei). Primii patru vor evolua în prima secţiune, în vreme ce Chelariu are meci în partea a doua a galei.
„Sunt pregătit pentru orice provocare”
 
La categoria -77 kg, Cristi Stoica îl va întâlni pe ucraineanul Maksim Pleşko, cel ce l-a înlocuit pe adversarul iniţial, Cristian Rotar, care s-a accidentat. Schimbarea s-a făcut în ultimul moment, iar înainte de modificare, Cristi Stoica spunea despre Cristian Rotar: „L-am văzut, e un luptător puternic, bun, dar sunt pregătit fizic şi simt că voi ieşi victorios. Voi da tot ce am mai bun în mine“. Înlocuirea oponentului nu i-a schimbat cu nimic planurile luptătorului de la Tai-Chi-Do-Ryu. „Adversarul meu de sâmbătă seară s-a accidentat, dar meciul tot va avea loc. Voi întâlni un ucrainean. Sunt pregătit pentru orice provocare”, a spus Stoica.

„Întotdeauna încerc să mă reinventez”

La categoria -81 kg, Ionuţ Şandur luptă cu elveţianul Daniel Stefanovski. „Sunt foarte optimist şi încrezător că voi câştiga, pentru că m-am pregătit şi mai mult ca data trecută. Întotdeauna încerc să mă reinventez şi să fiu mai bun de la meci la meci. Despre adversarul meu ştiu că este mult mai tânăr ca mine, că are câteva centuri şi că loveşte bine cu picioarele şi cu genunchiul, dar voi face o figură frumoasă şi voi câştiga”, a declarat Ionuţ.
 
La aceeaşi categorie evoluează şi Adrian Roşca, al cărui adversar este Adelin Mihăilă. „Sunt nerăbdător să lupt din nou la Superkombat. Sunt foarte pregătit şi abia aştept să urc în ring. Voi da tot ce pot pentru a câştiga. Nu ştiu prea multe despre adversar, dar va fi un meci spectaculos”, a arătat Adrian Roşca. 

Alex Filip, al patrulea meci la SK din 2016 

Alex Filip va evolua la categoria -77 kg, contra lui Igor Scoda, din Republica Moldova. „Susţin al patrulea meci la Superkombat din acest an. E o partidă importantă, împotriva unui luptător tehnic, component al celui mai puternic club de kickboxing din Republica Moldova”, a punctat Alex Filip.
 
Singurul constănţean din secţiunea World Grand Prix, Eduard Chelariu, îl va întâlni pe Andrei Leuştean, în limitele categoriei -71 kg. „Ştiu că adversarul meu vrea revanşa şi îşi doreşte foarte mult victoria, fiind şi la el acasă şi beneficiind de încurajările publicului. Dar eu îmi doresc mai mult şi am muncit mai mult decât el pentru acest meci. Faptul că am slăbit zece kilograme nu va reprezenta pentru mine o piedică, nici psihică şi nici fizică. Voi lupta la sacrificiu”, a spus Eduard.

Amansio Paraschiv, meci pentru titlul mondial 

În gala de la Iaşi, un eveniment transmis la nivel global în peste 90 de ţări, se vor confrunta luptători de pe trei continente, astfel: de la ora 19.30 - pe sport.ro, de la ora 20.00 - pe Fight Box, iar de la ora 22.00 - pe Eurosport. În meciul cap de afiş al galei, campionul New Heroes Amansio Paraschiv (24 de ani, 20 de victorii - o remiză - patru înfrângeri) luptă pentru titlul mondial Superkombat contra lui Chris „Luptătorul African” Ngimbi (32 de ani, 30 victorii - 19 înfrângeri), un congolez stabilit la Amsterdam, fost campion mondial It's Showtime, WKA şi W-5.
 
Citeşte şi 

Celebrul Bacary Sagna, spectator: Eduard Chelariu s-a impus prin KO în gala Superkombat de la Mamaia (Galerie Foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii