Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari are meci, mâine, cu Granitul Babadag

ro

19 Jul, 2014 00:00 2502 Marime text
Divizionara secundă Săgeata Năvodari a programat mâine, pe stadionul propriu, primul meci amical din perioada de pregătire, cu Granitul Babadag (Liga a IV-a a judeţului Tulcea). Ora de start este 11.00 şi doar dacă vremea va fi nefavorabilă (ploaie) întâlnirea nu se va disputa.
„În această perioadă, lucrăm, prin teste, la formarea lotului. Am pierdut mulţi jucători, care au ajuns la echipe bune de prima ligă. Îmi doresc ca cei care vor veni să ajungă la nivelul celor care au plecat sau să fie peste valoarea lor. Mai avem amicale cu Delta Tulcea şi FC Farul. Selecţia va fi până ce vom pleca în al doilea cantonament. Mi-aş fi dorit să începem pregătirea unui meci de Liga I, de Cupa Ligii, din păcate, ne pregătim de Liga a II-a. Vom avea un obiectiv clar, promovarea. Există regrete mari, că am retrogradat cu 38 de puncte, la egalitate cu FC Braşov“, a declarat Aurelian Băbuţan, managerul general al Săgeţii.
 
„Trebuie să facem o echipă nouă. Avem mulţi jucători care au semnat, dar la fel de mulţi sunt în probe. Ne dorim fotbalişti de calitate, care să ne ajute să revenim pe prima scenă. Uşile lotului sunt încă deschise pentru completări. Obiectivul este posibil. Vrem să fim doar în trecere în Liga a II-a în anul competiţional 2014/2015, iar apoi să nu mai picăm“, a spus şi antrenorul Cătălin Anghel.

Şansa oferită de autorităţile locale

Aurelian Băbuţan a subliniat ajutorul pe care Săgeata îl primeşte în continuare de la autorităţile locale din Năvodari. „Meciurile din Liga a II-a le vom juca pe stadionul din Năvodari, ceea ce e o mare bucurie pentru noi. Vreau să-i mulţumesc public primarului Nicolae Matei pentru sprijinul pe care ni-l acordă. După ce au retrogradat, multe echipe s-au desfiinţat ori s-au dezintegrat. E o mare realizare că primarul, viceprimarul Florin Chelaru şi consilierii locali ne-au dat şansa de a demonstra că retrogradarea a fost o întâmplare nefericită. Dacă vom promova, vom juca în Liga I pe terenul din Năvodari. Domnul primar a promis că va face acest stadion de Liga I şi veţi vedea că, în scurt timp, va începe construcţia nocturnei, se vor mări tribunele şi vestiarele şi se vor monta turnichetele. În scurt timp, se va face şi un stadion artificial de dimensiuni normale pentru centrul de copii şi juniori“, a mai spus Aurelian Băbuţan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii