Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, victorie categorică înainte de Cupa României (galerie foto)

ro

14 Apr, 2016 00:00 2542 Marime text

Echipa Under-16 a clubului de rugby Tomitanii Constanţa a câştigat detaşat disputa din etapa a şaptea a Campionatului Naţional, 53-0 cu RC Griviţa Bucureşti, pe stadionul „Mihai Naca” din Constanţa. Antrenaţi de Bogdan Cristea, jucătorii constănţeni se află pe primul loc în clasament, cu 29 de puncte. În runda a opta, Tomitanii se deplasează în Bucureşti, pentru duelul cu CSM Olimpia, care a fost programat duminică 24 aprilie, de la ora 13.15, pe stadionul „Olimpia”. O altă echipă a Tomitanilor, cea de juniori Under-15 de rugby în 7, a câştigat disputa din deplasare cu formaţia din Săcele cu scorul de 26-17.

CS Cleopatra Mamaia, în locul formaţiei CSM Baia Mare

Primul turneu din Cupa României la categoria Under-16 va avea loc duminică, 17 aprilie, pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf” din Bucureşti. La acest turneu vor participa echipele care au obţinut cele mai bune rezultate în Campionatele Regionale U-16. CSM Baia Mare a înştiinţat oficial Federaţia Română de Rugby că nu poate participa la această competiţie, ea fiind înlocuită cu echipa clasată pe primul loc în Grupa B Muntenia, CS Cleopatra Mamaia. În urma tragerii la sorţi, echipele au fost repartizate în două grupe: Grupa Roşie (CS Tomitanii, LPS Focşani, CSS 2 Baia Mare) şi Grupa Albastră (CT D. Golescu, CSS Barlad, CS Cleopatra).

Programul partidelor

Programul jocurilor este următorul: 1. LPS Focşani - CSS 2 Baia Mare (ora 10.00), 2. CSS Barlad - CS Cleopatra (ora 10.25), 3. CS Tomitanii - LPS Focşani (ora 10.50), 4. CT D. Golescu - CSS Bârlad (ora 11.15), 5. CSS 2 Baia Mare - CS Tomitanii (ora 11.40), 6. CS Cleopatra - CT D. Golescu (ora 12.05). Pentru stabilirea clasamentului final se vor juca meciurile: locul 3 din Grupa Roşie cu locul 3 din Grupa Albastră (de la ora 12.30), locul 2 din Grupa Roşie cu locul 2 din Grupa Albastră (ora 12.55) şi primul loc din Grupa Roşie cu primul loc din Grupa Albastră.
 
Sursa foto: Facebook

Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii