Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul Farului speră să nu aibă probleme la partida de azi „Îi anunţăm pe cei de la Clinceni că vom filma meciul”

ro

08 Mar, 2014 00:00 1760 Marime text
FC Farul susţine astăzi, de la ora 11.00, pe teren propriu, partida din etapa a 18-a a Ligii a 2-a (a doua rundă din 2014), întâlnind FC Clinceni. „Marinarii” ocupă locul opt în clasament, cu 16 puncte, şi vin după un egal (1-1) la Brăila, unde au condus până în ultimele minute, fiind egalaţi din penalty. Oaspeţii se află pe patru, cu 25 de puncte, iar antrenorul Farului, Ştefan Nanu, spune că alcătuiesc o echipă periculoasă. „FC Clinceni are jucători valoroşi, cu experienţă la Liga 1. Au obiectiv promovarea, de aceea vom avea un meci greu. Însă, dacă băieţii respectă ce am exersat la antrenament şi evoluează cu ambiţie, putem câştiga”, a arătat Nanu. Farul nu va putea folosi doi jucători, mijlocaşul Ionuţ Florea II (eliminat la Brăila) şi fundaşul Florin Buzea (suspendat). Primul a primit o etapă de suspendare şi 530 de lei amendă în urma meciului din runda trecută. În schimb, Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a anunţat perfectarea transferului fundaşului stânga Daniel Barna (28 de ani), ultima dată la echipa de Liga 1 Ceahlăul Piatra Neamţ. Jucătorul a fost legitimat ieri. Totodată, Nedelcu a spus că Farul va mai transfera doi jucători în perioada următoare, un mijlocaş şi un atacant.

„Aşteptăm să devină jucători liberi şi îi vom achiziţiona. Mijlocaşul vine de la Liga 1, iar celălalt jucător de la Liga a 2-a”, a spus Nedelcu. Acesta speră ca echipa constănţeană să nu se mai confrunte, astăzi, cu problemele din tur, când FC Clinceni s-a impus cu 3-0. Nedelcu a fost nemulţumit atunci de prestaţia Farului, dar a acuzat şi arbitrajul, şi faptul că clubul gazdă nu a permis ca meciul să fie filmat. „Sperăm să avem parte de arbitri corecţi. Îi anunţ pe cei de la FC Clinceni că acum putem înregistra partida”, a mai spus şeful Farului.
Restul meciurilor din etapă se dispută tot astăzi, după programul: de la ora 11.00 - Unirea Slobozia - CSM Iaşi, Rapid CFR Suceava - Gloria Buzău, Dunărea Galaţi - ACS Berceni; de la ora 16.45 - Rapid Bucureşti - CF Brăila. SC Bacău şi Unirea Tărlungeni au rundă liberă. Clasament: 1. Rapid - 31p, 2. Iaşi - 28p, 3. Slobozia - 28p, 4. Clinceni - 25p, 5. Berceni - 25p, 6. Buzău - 18p, 7. Bacău - 18p, 8. Farul - 16p, 9. Tărlungeni - 15p, 10. Brăila - 15p, 11. Suceava - 11p, 12. Galaţi - 6p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii