Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt goluri în amicalul cu Viitorul Fântânele Cinci noi fotbalişti vin la FC Farul. Doi dintre ei au dat probe în Italia (galerie foto)

ro

25 Aug, 2016 00:00 7992 Marime text


FC Farul a câştigat cu 5-3 (2-1) meciul amical de aseară, de pe teren propriu, cu Viitorul Fântânele (Liga a IV-a), echipă care, în urmă cu 12 zile, pe aceeași arenă, se impusese cu 5-1 in fața constănțenilor, într-o altă partidă de de verificare.

Aseară, pentru FC Farul au marcat Păun (3), Tase Halep și Husein, iar Fântânele a punctat prin Daniel Rusu (2) si Marian Oancea. Mihai Guliu, antrenorul FC Farul, a jucat cu: Siminicianu - C. Ghenciu, C. Ciobanu, Şuta, I. Lupu - I. Costea,  Păun - R. Ilie, Husein, Caciandone - T. Halep. Adrian Foamete, antrenorul Viitorului Fântânele, a mizat pe: Cl. Puia - M. Lupu, M. Cristea, Fl. Cristea, Zuba - Guşă, D. Rusu, Ghiţă, Butcaru - M. Oancea, Dincă. Au mai jucat V. Oancea, Orleanu, Fl. Nicolae, Velicică şi Dumitraş.

La meci a fost prezent şi un grup de suporteri ai „marinarilor”, a căror scandare preferată a fost „Farul nu moare!”.  Totodată, fanii au scandat ca Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului, să ţină echipa în viaţă. „E un lucru bun că Farul se bucură în continuare de fidelitatea suporterilor. Încercăm tot ce e posibil pentru a salva clubul”, a spus Giani Nedelcu.

Astăzi, de la ora 16.00, la Bucureşti, va avea loc tragerea la sorţi a calendarului competiţional al noii ediţii de campionat a Ligii a 3-a, care va debuta pe 3 septembrie, Farul urmând să-şi afle astfel adversarele din serie şi programul. Ca şi în stagiunea precedentă, cluburile din eşalonul al treilea au obligativitatea de a avea în teren pe toată durata jocului trei jucători sub 19 ani, capitol la care FC Farul suferă momentan. În acest sens însă, Giani Nedelcu a anunţat că astăzi sau mâine la Farul vor sosi cinci tineri jucători de la Şcoala de fotbal de la Piteşti a lui Nicolae Badea (fost acţionar la Dinamo), dintre care doi au dat probe în Italia.  
                           
Sâmbătă , FC Farul va disputa o nouă confruntare amicală, cu Axiopolis Cernavodă (nou-promovată în Liga a III-a), astăzi urmând a se stabili ora şi unde se va juca meciul, la Constanţa sau la Cernavodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii