Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Farul - Academica Clinceni se va juca tot în nocturnă

ro

10 Sep, 2015 00:00 2490 Marime text
Partida FC Farul - Academica Clinceni, din etapa a patra a Ligii a 2-a, se va juca în nocturnă, la fel ca precedenta dispută susţinută de „marinari“ pe propriul teren, cea cu Rapid.

Conducerea Farului şi cea a echipei din Clinceni au căzut de acord ca partida directă de la Constanţa să aibă loc la lumina reflectoarelor, de la ora 19.00, în ziua de vineri, 18 septembrie. În acest weekend, Farul are rundă liberă şi ar dori ca sâmbătă, 12 septembrie, să dispute o partidă amicală, însă e greu de găsit un adversar, în condiţiile în care posibilele oponente, chiar şi juniorii proprii, au meciuri. Dacă nu se va găsi echipă, „marinarii“ vor disputa un joc-şcoală, în familie, ori vor efectua doar antrenament.

Aflat în proces de recuperare în urma accidentării serioase suferite în perioada de pregătire, fundaşul Florin Pătraşcu a participat ieri la alergare cot la cot cu echipa, după ce, până acum, se pregătise separat. Căpitanul Farului din sezonul trecut încă nu a intrat şi la minge, dar se reface cu paşi repezi. Chiar şi aşa însă, cei din staff-urile echipei nu se grăbesc, nedorind să forţeze revenirea până la refacerea completă. Antrenorul principal Constantin Gache a spus că Pătraşcu va fi apt de joc în aproximativ o lună.

Sursa foto: Paul Alexe
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii