Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci al orgoliilor, astăzi, la Chiajna Cătălin Anghel îşi înfruntă cu Săgeata fosta echipă

ro

14 Mar, 2014 00:00 1423 Marime text
Săgeata Năvodari şi FC Viitorul deschid astăzi etapa a 23-a a Ligii 1, jucând pe terenul celei de-a doua echipe, la Chiajna, de la ora 18.30, în direct la Digi Sport 1. Ambele formaţii ţin să câştige meciul, aflându-se în lupta pentru evitarea retrogradării. În plus, faptul că Viitorul este echipa de la care a venit Cătălin Anghel antrenor la Săgeata sporeşte atractivitatea disputei. Viitorul ocupă locul 15 în clasament, cu 22 de puncte, în vreme ce Săgeata se află pe 14, cu 23 de puncte. „Nu este cel mai special meci al sezonului, ci unul foarte important. Avem mare nevoie de puncte şi trebuie să câştigăm. Eu ştiu că joc cu Viitorul, o echipă tânără, care-l are finanţator pe Hagi.

Nu cred că mă duelez în primul rând cu antrenorul Viitorului, ci cu echipa sa. E un meci de şase puncte, pentru că ambele echipe suntem într-o zonă periculoasă a clasamentului. Am petrecut mult timp la Viitorul şi am învăţat foarte multe la acest club, dar acum mă interesează Săgeata. Sigur că mi-aş dori ca la finele campionatului ambele formaţii să rămână în Liga 1. Am rămas cu amintiri plăcute de acolo. Este adevărat că ştiu bine Viitorul, dar şi ei ne cunosc pe noi. În ziua de astăzi, monitorizarea adversarului se face foarte uşor. Trebuie să luăm toate punctele chiar şi cu un joc mai puţin bun. Nu meritam să pierdem cu FC Vaslui. Acest rezultat ne-a adus durere şi supărare, însă au trecut repede. De a doua zi, ne-am concentrat la meciul cu Viitorul. Nu avem de ce să ne mai gândim la meciul cu FC Vaslui. Să luăm şi partea bună a acestei confruntări. Am făcut un meci bun, iar jucând tot aşa vom avea rezultate. Ce-a fost a fost. Trebuie să învăţăm din greşeli şi să le corectăm. Astăzi (n.r. ieri), am lucrat numai pe erorile din meciul cu FC Vaslui, iar mâine (n.r. astăzi) trebuie să fim mult mai atenţi şi mai concentraţi. Nu putem să spunem că e un meci decisiv, mai sunt multe etape de jucat. Dar, cu cât luăm punctele mai repede şi urcăm în clasament, cu atât e mai bine”, a declarat Cătălin Anghel.
 
Experienţă superioară şi joc mai bun de contraatac
 
„Trebuie să abordăm meciul ca pe toate celelalte, cu tupeu. Îi ştim pe cei de la Viitorul foarte bine, i-am studiat. Mister a fost acolo şi cunoaşte şi el jocul. Nu cred că va fi un meci închis. Fiecare echipă va ataca, pentru că toţi avem mare nevoie de puncte. Sunt orgolii mari. Şi noi, şi ei vrem să câştigăm. Am vorbit pe tema asta cu băieţii de la Viitorul care fac parte din echipa naţională de tineret, acum o săptămână, când am avut o acţiune la lot. Atuurile noastre pentru acest meci sunt experienţa superioară şi jocul de contraatac superioare. În plus, noi avem un moral mai bun după ultima etapă. Chiar dacă am pierdut cu FC Vaslui, am jucat bine. Viitorul în schimb a cedat cu 0-4”, a spus şi fundaşul dreapta Andrei Peteleu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii