Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătoarea Teodora Grădinariu, de la CSC Mihail Kogălniceanu, calificată la Europene (galerie foto)

ro

26 May, 2015 00:00 1789 Marime text


Luptătoarea Teodora Grădinariu, de la secţia de Taekwondo WTF a Clubului Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu, a obţinut calificarea la Campionatul European rezervat cadeţilor (sportivi de 12-14 ani), întrecere care se va desfăşura în luna iulie, în Franţa, la Strasbourg.
 
Grădinariu a realizat această performanţă la trialul de la Botoşani, unde s-a stabilit lotul naţional pentru Europene. „Într-o atmosferă incendiară, cei mai buni cadeţi ai ţării au făcut un spectacol al duelurilor pline de pasiune şi tehnică sportivă“, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Taekwondo WTF. Teodora Grădinariu a ocupat locul întâi la trial şi, potrivit instructorului Marian Olteanu, cel care i-a însoţit pe reprezentanţii CSC Mihail Kogălniceanu la Botoşani, sportiva a evoluat foarte bine. Clubul constănţean i-a mai deplasat la trial pe Eduard Olteanu şi pe Alexandra Coteţ. Primul a ocupat locul doi şi a fost inclus în lotul lărgit de Europene, ca primă rezervă a titularului categoriei, în vreme ce Alexandra Coteţ nu a mai evoluat, întrucât nu s-a strâns numărul necesar de sportivi la categoria ei. „Şi Eduard a luptat foarte bine. A susţinut patru meciuri, pierzând în finală. În prima partidă s-a accidentat însă la genunchi, astfel că apoi a evoluat mai mult într-un picior“, a mai spus Marian Olteanu, care face parte din colectivul tehnic de la CSC Mihail Kogălniceanu alături de Laurenţiu Palangă (antrenor) şi Anda Palangă (instructor).

Rezultate bune şi la Botoşani Open

După trial, Teodora Grădinariu, Eduard Olteanu şi Alexandra Coteţ au participat şi la ediţia a patra a Botoşani Open. Olteanu şi Coteţ s-au clasat pe locul secund, iar Grădinariu a fost a treia, evoluând însă la o categorie de greutate superioară celei la care concurase anterior. Antrenorul Laurenţiu Palangă a remarcat sprijinul solid pe care clubul sportiv îl primeşte de la Primăria Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu) şi de la Consiliul Local. „Fără implicarea lor, care vizează numai performanţa, nu am fi ajuns la aceste rezultate. De asemenea, ne bucurăm şi de ajutorul primarului de la Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan“, a arătat Laurenţiu Palangă.   
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii