Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îi antrenează Enis Murtaza Juniorii II de la HCM Constanţa s-au calificat la turneul final

ro

25 May, 2015 00:00 3217 Marime text


Echipa de juniori II de la HCM Constanţa s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional, intrând astfel între cele mai bune opt echipe din ţară.

Jucătorii pregătiţi de Enis Murtaza, care sunt născuţi în anul 1998 şi mai mici, au acces la etapa finală în urma rezultatelor de la turneul semifinal 2, de la Constanţa, unde au ocupat locul doi. Micii handbalişti au înregistrat o victorie (25-21 cu CSS Odorhei), un egal (24-24 cu Unirea Sînnicolau Mare) şi un eşec, ieri, cu Ştiinţa Municipal Bacău (22-25). Ierarhia a fost: 1. Bacău, 2. HCM, 3. Sînnicolau Mare, 4. Odorhei, primele două clasate calificându-se la turneul final.



„Cu excepţia meciului cu Unirea, sunt mulţumit de evoluţia băieţilor de la această fază semifinală. Chiar şi în partida cu Bacău, deşi am pierdut, ne-am mişcat bine. Băcăuanii alcătuiesc o echipă foarte puternică, mai mult de jumătate dintre jucătorii echipei naţionale provin de la ei“, a declarat Enis Murtaza. Lotul echipei constănţene este format din: Gabriel Chilianu, Andrei Lungu și Darius Ghereben - portari; Andrei Apostol, Cornel Culea, Adrian Vuletici, Alexandru Popa, Robert Licurici, Marian Ghiță, Ștefan Moroșanu, Ștefan Bocioagă și Andrei Ciobănescu - jucători de câmp. Turneul final se va desfăşura în perioada 10 - 14 iunie, la Baia Mare sau la Bacău. Cele opt echipe participante vor fi împărţite în două grupe de patru, din care merg mai departe, în semifinale, primele două.       
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii