Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, cuplaj handbalistic în Sala Sporturilor HCM şi CSU Neptun, meciuri importante în campionat

ro

28 May, 2015 00:00 1662 Marime text

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui, astăzi, un cuplaj handbalistic, în care băieţii de la HCM Constanţa şi fetele de la CSU Neptun Constanţa susţin meciuri importante din Liga Naţională.
 
Prima va intra în arenă HCM, care va întâlni, de la ora 16.00, formaţia Dunărea Călăraşi, în meciul doi pentru stabilirea echipei care va ocupa locul cinci în Liga Naţională. Se joacă în sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar Dunărea (formaţie pregătită de constănţeanul Aihan Omer, fost antrenor la HCM) conduce cu 1-0, după ce s-a impus la Călăraşi cu 28-27 (14-12). Echipa constănţeană trebuie aşadar să câştige partida de astăzi, pentru a rămâne în cursă. Dacă se va face 1-1, meciul decisiv se va disputa sâmbătă, 30 mai, de la ora 12.00, tot la Constanţa.  

Handbalistele trag să evite retrogradarea

Partida feminină care îi va urma celei de băieţi este CSU Neptun Constanţa - Cetate Deva şi contează pentru etapa a noua (penultima) a play-out-ului Ligii Naţionale. Formaţia gazdă se află pe poziţia a cincea în clasament (loc de retrogradare directă) şi trebuie să câştige disputa cu Cetate. De la aceeaşi oră, în play-out se mai joacă astăzi U Cluj - Mureşul Tg. Mureş şi HCM Rm. Vâlcea - Unirea Slobozia. Clasamentul este următorul: 1. Cluj - 34p, 2. Rm. Vâlcea - 33p, 3. Slobozia - 31p, 4. Deva - 30p, 5. CSU Neptun - 29p, 6. Tg. Mureş - 0p. La final, ultimele două clasate retrogradează direct, echipele situate pe locurile 3 şi 4 susţin baraj pentru menţinerea în campionat, iar primele două clasate scapă direct, fără baraj.

Juniorii II şi-au aflat adversarele de la turneul final

În întrecerea masculină a juniorilor II, HCM Constanţa (antrenor, Enis Murtaza) a fost repartizată la turneul final al Campionatului Naţional în grupa II, alături de CSS Făgăraș, LPS Cluj și CSS Galați. Constănţenii vor juca în grupă astfel: pe 10 iunie - cu LPS Cluj, pe 11 iunie - cu CSS Galaţi şi pe 12 iunie - cu CSS Făgăraş. Din cealaltă serie fac parte Minaur Baia Mare, CSM București, Știința Bacău și Potaisa Turda. Primele două clasate din cele două serii se califică în semifinale (care se vor juca pe 13 iunie), în vreme ce finala va avea loc pe 14 iunie. În zilele acestea, se va anunţa şi unde se va disputa turneul final.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii